Karma

Karma

Divatos mostanság a szó, hogy KARMA.
Sok mindent rá lehet fogni, mögé lehet bújni, és így ismételten csak a megúszásra erősítenek rá sokan.
Hasznos tudni, érteni, és a helyén kezelni.

 

Az egyik asztrológiai születési képlet elemzését követően mondták nekem, kérdezték tőlem: – A hócipőm tele van a karmával! Neked mit jelent a karma, mit értesz alatta?
Viccelődni kezdtem: – Farkas karma, kutya karma, macska karma…
Na de most komolyan Amrita! Mit jelent neked a karma? Hogy él benned?

A karma szerintem azt mutatja meg, hogy hol van kibillenve az egyensúly, hol van az a pont az egyén életein keresztül hordozott energia mintázatában, ami nincs egyensúlyban. Egyfajta kibillentség – mint a mérleg nyelve, nem áll középen. Számomra a karma, arra hívja fel a figyelmet, hogy mivel dolgozzak tovább, hogy az egyensúly és a családi lelkiismeret a helyére kerüljön.

– Amikor azt mondod valakinek, hogy az asztrológiai képletéből azt látod, hogy előzőéletében mondjuk katona volt, akkor annak mi haszna van az illető számára? – faggatózott tovább.

– Amikor valaki pl.: hadvezér volt előzőéletében az egy archetípust képvisel. Ő abban az életében a hadvezér perspektívájából látta, tapasztalta meg az életet.
Meglehet, a hadvezér nem tudott a klasszikus értelemben vett apaság minőségében élni, lehet egy gyermeke sem volt de az is lehet, hogy sok gyermeke volt szerte amerre járt. Az egész biztos, hogy nem tapasztalta meg a gyökértáplált fészekélményt, és ha volt gyermeke, az nem tudott vele jól lakni, mint apa. Vegyünk példának mondjuk egy apácát. Az apáca szintén nem tudott a kalsszikus értelemben vett anya szerepbe bújni.
Mégis a hadvezér úgy látja a világot, hogy ha valakivel szembe került az élete során akkor kardot ránt. Vagy jól taktikázott.
Az apáca bármilyen konfliktusba is keveredhetett az ő szemszögéből nézve, az életét imádsággal töltötte, így kezelhette a konfliktusát. Közben mindkét szerepnél ott a gyökértáplált fészekélmény hiánya, a hadvezér esetében a Marsikus, macsós energia túl tolása, az apáca esetében a Vénuszi energiák befolytása, és ez által mindkét esetre igaz, hogy nem tudják magukban integrálni a szülői szerepeket.
Ezért fontos egy születési képlet esetében, hogy az illető tisztában legyen azzal, hogy mit hozott magával, milyen energiaminták mozgatják, milyen perspektívái voltak előzőéleteiben. Ezért kezdem a horoszkóp elemzést minden esetben a karmával. Hiszen a szülő párhoz érkezés előtt, ott van ez az energetikai egyenetlenség – hiány/többlet miazma.
Jó ezzel is tisztában lenni, és dolgozni vele! Előzőéletes utazások, izzasztókunyhó, tarot kártya, családfelállítás,tudatosan járt önismereti út, stb., -hatékonyan tud a besűrűsödött, beszakadt energiák oldásában, kitisztításában segíteni. Az energia kibillentség nem csak előzőéletekből hordozott minta! Generációról generációra megfigyelhető egy – egy életmintázat, “szokás” a lélekcsalád életében.

Természetesen az én igazságom is csak egy rész igazság, ami erre a pillanatra érvényes, na meg a hozott “karma perspektívát” se feledjem 😉

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Message *
Name*
Email *