Tanfolyam – Bach-virágterápia

Tanfolyam – Bach-virágterápia

Egész életünkben azt hisszük, hogy csak akkor leszünk szerethetőek, akkor leszünk megfelelőek, akkor lesz jogunk az élethez, ha tökéletesek vagyunk. Kicsi korunk óta azt halljuk, legyél ilyen… viselkedj úgy… miért nem tudsz te is olyan lenni? S miközben kétségbeesetten igyekszünk egy képnek megfelelni, elmegyünk saját jó tulajdonságaink mellett. Pedig csak abból tudunk főzni, amink van.

Tehát a feladat: ebből kihozni a legjobbat, de mink is van egyáltalán? Az ítéletek közepette megtanulunk magunk is ítéleteket gyártani: miért olyan, amilyen, miért nem másmilyen,  és miért nem viselkedik úgy, ahogy szerintem kellene?

A tanfolyamon amellett, hogy megtanulunk esszenciakeverékeket készíteni, megismerünk 38 virágrezgést, 38 viselkedési formát, 38 lehetséges reakciót. Ezáltal helyükre kerülnek életünk képei, mint egy hatalmas kirakós részei: miért viselkedem én úgy egy helyzetben, és miért viselkedik másképp a párom, a gyermekem, az anyósom. Számomra ez egy gyönyörű ön- és emberismereti rendszer, mely megértőbbé és elfogadóbbá tesz, mind önmagammal, mind embertársaimmal szemben. A lelkünket érinti meg a lényege, segít, hogy egy egészen másfajta szemüvegen át lássuk a világot, miközben gyakorlati segítséget tudunk nyújtani mindazoknak, akik ezt kérik tőlünk. Nagyszerű kiegészítője bármilyen gyógyítói rendszernek, ugyanakkor a hétköznapokban is rendkívül jól használható. Egyszerű, áttekinthető, és ami a legfontosabb: ártani nem lehet vele.

Ha kedved van együtt tartani velem ezen a csodálatos úton, akkor várlak szeretettel!

Johnné Baki Mária

A Bach – virágterápia tanfolyamról részletesen olvashatsz az oldalon, a kép alatt.

A Bach virágterápia, az ön – és emberismeret, az elfogadás és megértés csodálatos módszere, sok-sok gyakorlati támogatással.
A 38 esszencia ürügyén szóba kerülnek emberi viselkedésminták, érzelmek és helyzetek. 
A Bach-virágterápiát felhasználhatjuk akár önmagában, akár bármilyen gyógymód kiegészítésére, és kiváló használati utasítást nyújt önmagunkhoz és embertársainkhoz a hétköznapokban.
A tanfolyamot tartja: Johnné Baki Mária
Idézet Máriától:
„Számomra mindig csodálatos megtapasztalás, ahogy a hallgatókban kerülnek helyre a darabkák, és megértik, miért viselkednek ők, illetve társuk, gyermekük, anyósuk, úgy ahogy.”

Ára: 33000 Ft, mely a jegyzetet és 2 cseppet is tartalmaz, melyet a tanfolyamon együtt készítünk el Számodra.

Amennyiben érdekel a négy napos tanfolyam, szeretettel várunk a Forrás KözPontban, Bonyhád, Vörösmarty tér 3.-ba, május 28.-n hétfőn 11.00 órától 17.00 óráig, -ig 29.-n és 30.-n kedden-szerdán 9.00-órától 16.00-óráig – 1 óra ebédszünettel – , csütörtökön 9.00-órától 14.00-óráig, ebédszünet nélkül, rövid szünetekkel.

Érdeklődni, informálódni, jelentkezni:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Message *
Name*
Email *