Parázsonjárás Bonyhádon, Babival

Parázsonjárás Bonyhádon, Babival

Június 16.-n szombaton 15,00 órától, Sütő Annamária Babi

vezetésével

Parázsonjárás lesz Bonyhádon!

Szeretettel ajánlom meghívóját:

A parázson járás,(tüzönjárás) egy önismereti, önfejlesztő lehetőség, amely a világ több részén is megtalálható, így a magyar hagyományban is. Ha részt veszel egy hasonló szertartáson, már nem ugyanaz az ember tér vissza otthonába, mint aki onnan elindult. Segít a célok elérésében.

Neveltetésünkből fakadóan félünk a tűztől, a nyílt lángtól, parázstól, hiszen az elménk azt mondatja velünk, hogy fájdalmat okoz, lehetetlen megérinteni úgy, hogy ne égjünk meg. Valóban nehéz megmagyarázható tudományosan, hogy mi történik akkor, amikor egy 700-800 fokos parázson mezítláb végigmész, ennek ellenére nem ég meg a talpad. De pont ebben van a kulcs: a tűzbeavatás lehetőséget ad arra, hogy felismerd, az elmédben lévő tévhiteket újra tudod írni. Felismered, hogy sokkal többre vagy képes, mint azt gondolnád, ha félelmeid halmazát lecsökkented.

A parázson járás számodra is hihetetlen változásokat tud hozni a hozzáállásodban, világ látásmódodban ez által az életedben is. Lelkünk tüze nélkül nem tudunk teremteni. Megfogan egy gondolat, egy nagyszerű terv, de ehhez szükséges a Tűz, amely mozgásba hoz, cselekvésre késztet.

Minden tűzön járó alkalom más. Újabb és újabb korlátokat, gátakat vagyunk képesek átlépni és miközben végig megyünk, a gyönyörű parázs szőnyegen feltöltődünk a tűz erejével.

Lelkünk tüze nélkül nem tudunk teremteni. Megfogan egy gondolat, egy nagyszerű terv, de ehhez szükséges a Tűz, amely mozgásba hoz, cselekvésre késztet.

A parázson járást megelőzi egy lelki, szellemi felkészítő, amikor időt adunk magunknak arra, hogy végig gondoljuk, milyen szándékkal indulunk a szertartásba. Megfogalmazzuk személyes céljainkat, miben van szükségünk megerősítésre, és összeszedjük az erőnket egy fókuszba.

Mindenki saját maga dönti el, hogy át megy-e a parázson és felelősséget vállal döntéséért.

Hívlak és várlak:

Sütő Annamária Babi

 

A pontos helyszín és további információk bejelentkezéskor, amihez segítséget nyújt az alábbi űrlap. A tárgymezőbe írd be kérlek, hogy parázsonjárás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Message *
Name*
Email *