Kettősségek – Május harmadik hete

Kettősségek – Május harmadik hete

Kettősségek hete, ahogy az írásom is tükrözi – csak igazodjunk el rajta!

Ha a munkahelyeden eddig nehezen ment a szekér a munkatársaiddal, ha voltak reggelek mikor a gyomrod is összerándult munkába menet, akkor van egy jó hírem: május 15.-n jó eséllyel összekovácsolódhat a közösség.  A kettősség a “keresztre feszítettség” érzése azonban még marad egy darabig, csak finomabb verzióban. Az energiák egy része most lelassul, lágyabbá, mélységben hatóvá válik. Ez az energia támogatja azt is, hogy a társaddal, a családoddal közösen végezz valamilyen munkát, tevékenységet. Jobb most befelé lenni, mint kifelé.

Az Új Hold jelleg miatt, érdemes új dolgokba vágni, valami újat útnak indítani, de a másik oldalról nézve pedig inkább még se, főleg ha családosember/asszony vagy.

Kifejezetten fontos, odafigyelni most arra, hogy tisztességes módon, nem képmutatás által, vagy fondorlattal indulj, kezdj bele az új dologba. Persze ez alapból fontos! De most még fontosabb, mert nagyon letudja fogni a teremtő energiákat.

 

Ezt a harmadik hetet, a „jó” és a „rossz” játékos kergetőzése, jellemzi leginkább – de a jó és a rossz is csak addig van, míg a kettős gondolkodásunk adott. Merthogy végül úgy is kiderül, hogy  Minden Egy.

A mélységek és magasságok tárháza, nagy amplitúdójú hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel adja ajándékul az önmegélést és tapasztalást. Vagyis akárhogy is feszítenek a dolgok, minden értünk van! 🙂

Ez egy olyan kettősség – a munkára, a kapcsolatokra, a családra vetítve, –  ahol jéghideg, mégis szenvedélyesen forró, néha kulturált és tiszteletteljes, néha kontrollt nélkülöző érzelmi minőségek, jelennek meg, és a bensővilágodban zajlanak egyszerre. Na de a május eddig is ilyen volt! Semmi új nincs a Nap alatt.

 

Anyával könnyen kerülhetsz konfliktusba szombaton. Úgy érezheted, hogy hiányzik belőle a feléd fordulás, hogy nem kapod meg mélységeket érintve a figyelmét. Hiányzik az érző, az értő, az élő kapcsolat. Van egy szó, ami (majd mindenre) gyógyír: ELMÚLIK.

Szóval, akiknek az Anyai minőséggel, archetípussal, akár az édesanyjukkal lerendezetlen dolguk van, azok számára eljött az idő, hogy újabb lépéseket tegyenek a helyzet tisztázására, megoldására, kiegyenlítésére. Azoknak, akik úgy érzik, hogy a gyermekkorukban valami olyan történt velük, ami megnehezíti a felnőtt életüket, továbbra is kedvez ez a hét az oldásoknak, – érdemes dolgozni a belsőgyermekkel.

 

Május harmadik hetének közepe, nem kedvez a családban hozott hosszútávú döntéseknek. Minden olyan dolgot, ami a jövőt, a célt, a perspektívát megmozdítja, jobb egy kicsit jegelni. Aludj rá párat – mint sem, meghozol egy „hirtelen” döntést, amit aztán később az Élet maga jegel.

Ez utóbbi jegelés, garantáltan fájdalmasabb tud lenni.

Vasárnap, a Nap napján a társaddal, a férjeddel érdemes valami meditatívabb tevékenységet végezned. Legyen az  számotokra élvezetet adó zene hallgatása, tóparti víztükör figyelés, felhőfigurák elemzése, vagy erdei séta – csak legyetek együtt- egységben. Jó ezen a napon fizikailag, gondolatilag, érzelmileg egységben lenni, hisz az energiák most felfelé tartanak! Minden ami rezonál a hármasegység témájára és érinti a családodat, a párodat, azaz a MI-t, ide tartozik. A hármasegység témájának gyógyulását támogatják ezen a napon az Égi energiák.

Május 19.-n szombaton, Családfelállítást tartok Bonyhádon, a Forrás KözPontban reggel 9 órától, jó alkalom ez a munkára.

 

Amennyiben szeretnél értesülni az asztrológiai heti előrejelzésekről, a Programjainkról, eseményeinkről, az induló Tanfolyamokról, hogy merre járunk, mit csinálunk, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre! Kérlek, a Tárgyhoz írd be, hogy HÍRLEVÉL.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Message *
Name*
Email *