Élet és Halál – Családfelállítás

Élet és Halál – Családfelállítás

– Anya! Tudom, hogy hülye dolog ilyent kívánni, és ne érts félre. De tényleg! Gondolkodtam, és azt szeretném, azt kívánom, hogy egyszerre haljatok meg Dénessel.
– ??? – felvont szemöldökkel kérdezek vissza, meglepődve – Miért fontos ez számodra?
– Mert azt érzem, hogy a legszarabb az életben a halál. És belegondoltam, ha egyikőtök elmegy és a másik marad, akkor annak már nem lesz olyan az élete egyedül, és nekünk(testvéreire gondol) is többször lenne ez a halállal kapcsolatos érzés, nem egyszerre. És ez annyira rossz, még belegondolni is.
– Úgy gondolod, hogy a halál a legrosszabb ami történhet egy emberrel? – kérdezem a 15 éves fiam.
-Igen.
– De amikor megszületsz egyben a halálod is megtörténik, csak az a kérdés, hogy mikor. Minden élő meghal egyszer. – válaszolom.
– Na igen! De ha tudtam volna előre, hogy az élet halállal jár, meg sem születek. – vágta rá gondolkodás nélkül, a 42. hétre született, orvosi beavatkozás segítségével pocakból kizavart fiam.

Mindig megdöbbenek a gyermekek bölcsességén!
Annyira tudják!
De annyira!

Mint egy családfelállítás

Amrita

Programjaink, eseményeink frissültek érdemes átfutni őket újra!

Katt ide a Programokhoz, tanfolyamokhoz, eseményekhez.

Amennyiben szeretnél értesülni az asztrológiai heti előrejelzésekről, a Programjainkról, eseményeinkről, az induló Tanfolyamokról, hogy merre járunk, mit csinálunk, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre! Kérlek, a Tárgyhoz írd be, hogy HÍRLEVÉL.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Message *
Name*
Email *