Hármasegység-asztrológiai előrejelzés

Hármasegység-asztrológiai előrejelzés

A héten érdemes figyelni a kommunikációra. A mögöttes tartalma simán nevezhető manipulatív beszélgetésnek, – ha nem figyelsz arra, hogy  tiszta legyen a beszéded.

Vagyis azt mond, ami van!

Ne csak utalgass, ködösíts. Ne várj arra, hogy a másik “veszi az adást” és úgy reagál majd, ahogy az számodra megfelelő, ahogy azt te várod, szeretnéd.

Egyszerűen vedd fel a hosszú nadrágodat és mond ki úgy, ahogy van.

Érdemes a beszélgetésben, a tisztázásban arra is ügyelni, hogy ne a másik fölé akarj licitálni. Egyenragú partnerként beszélgess, és az empátia nevű fűszert se feledd ki belőle. Ha igyekszel megérteni a másik gondolkodását, működését, meglátod az egyezőségeteket.

Az egyezőségből lehet építkezni, emelkedni.

De ezt Te pontosan tudod!

A másik véglet lehet, amikor  könnyen azonosulsz mások ideológiájával, társadalmi és egyéb szerepeivel. Ebből a perspektívából könnyen láthatod magadnál nagyobbnak, többnek, szebbnek a másikat.

Az is lehet, hogy azt mondod magadnak, hogy „csak olyan ne legyek, mint a többiek”. Ez a 22-s csapdája. Minél inkább kapálózol az ellen, hogy „olyan ne legyek”, annál inkább olyanná válsz, és talán észre se veszed…

Írom újra: egyenrangú partnerként beszélgess!

Önmagad hitelessége most a tét, – kérdés megtöltöd – e a saját személyiségeddel, lelkiségeddel, emberségeddel?

 

Május 29.-től a Neptunusz, a Vénusz és a Jupiter csodás Háromszöget alkot. Egységet képeznek, – Ősi Női (Víz elem, mert Az első orvosság volt a Víz!) Erőt mozgatnak meg. A Jupiter a naprendszer legnagyobb bolygója, ezzel egy felfelé áradó, bőséget, korlátlanságot, haladást közvetít, a Neptunusz szintén felfelé áramló energia, mely a Hármas Egységet, a test-lélek-szellem, az anya-apa-gyerek, fizikai-gondolati-érzelmi, bonthatatlan egységét erősíti, míg a Vénusz a nagy felületen elérést, lágy símogatást, az örömöket, a jóllét, a „szeretem magam” energiáit teszi ebbe a hármasba.

Mivel a Hold, ebben az időszakban a Kígyótartó csillagkép közelében jár, könnyen gyógyulhatnak a régi egységvesztettségre utaló sebek.

Június első napjai megtekerhetik, megfagyaszthatják és újra tekerhetik, a nővel, az anyával, és a hármasegységgel kapcsolatos dolgokat. Halkan súgom, hogy mindegyik szekrényből kipottyanó csontváz, régóta kísért téged már.

De ez is csak annyira igaz, amennyire őszintén, bátran,  szálltál korábban mélyre, a kincsekért.

Mert ügye a jövőt a jelenben írjuk. A jelenben pedig a gyermeki játékosság, a lazaság, a lazulás, a humor, a nevetés, a kreatív dolgok segíthetnek a hét emelő energiáit áramoltatni.

Általában azt javaslom a hozzám fordulóknak, hogy szálljon a dolgok méllyére, hogy minden félelem mögött ott a megoldó képlet. Május utolsó és június első napjaira viszont inkább azt javaslom, hogy vedd lazára a figurát.

 

 

Járj szépségben!

Amrita

Amennyiben szeretnél értesülni a Spirituális Előadás sorozatról, az asztrológiai heti előrejelzésekről, a Programjainkról, eseményeinkről, az induló Tanfolyamokról, hogy merre járunk, mit csinálunk, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre! Kérlek, a Tárgyhoz írd be, hogy HÍRLEVÉL.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Message *
Name*
Email *