Cél, gyógyítás, megújulás – asztrológiai előrejelzés

Cél, gyógyítás, megújulás – asztrológiai előrejelzés

Asztrológiai Előrejelzés – 2018.07.02 – 07.08

Kezd a júliust azzal (ha még nem tetted), hogy megtervezed/újra tervezed az irányt, a jövőt, a célt, amerre haladni szeretnél. Merthogy ideje abbahagyni, a megszokott műsort, – hogy a küzdelmekből, a fájdalomból, a megpróbáltatásokból, tanulj, és erősödj!

Írd át ezeket a dolgokat.

Vedd csak le a polcról életed könyvét, krónikáját, és írj egy új fejezetet Magadnak, olyant ami a javadat szolgálja, ami érted van.

Gondolkozz ésszel, érezd meg szívvel, tervezz és írj!

(Nagyon jól bevált módszernek tartom azt, amikor ki is írod magadból a terveidet, amit szeretnél elérni, amit szeretnél megvalósítani – nem csak vizualizálod.)

Hétfő: Ha az elmúlt hétvégét, buliban, ragyogásban, kikapcsolódásban töltötted, akkor itt az ideje annak, hogy a hátadat a külvilág felé fordítsd. Vonulj picit vissza, figyelj befelé, az érzelmeidre. Kitűnő ez a nap a takarításra, mosásra, tisztogatásokra, a ruhás szekrény lomtalanítására. A lényeg: ha volt kifelé a hétvégén, akkor most legyél befelé. Érdemes kipróbálni az önátadást, a befogadást, a gondoskodást! Ha nincs másról, akkor magadról.

Kedd: Ha még nem tervezted meg a jövődet, a célodat, ha még nem írtál új fejezetet életed könyvébe, akkor ne habozz tovább!

Ismétlem: Gondold át, érezd meg, és írd le, mi az ami téged szolgál, ami érted van.

Ragadj tollat, papírt és tervezz!

Azok a szülöttek, akik valamilyen oknál fogva megélték azt, hogy nincs apa (elvált szülők gyereke, apa korai halála, apa külföldre költözése, stb), vagy nem elég az apából sose, azok érzelmileg most kissé jobban felkavarodhatnak. Vonatkozhat ez nem csak apádra, de férfiak esetén az apaság minőségére is, nőknél pedig a nagy Ő-re is!Ez a hatás, leginkább kedd, szerda, csütörtök napokra lesz igaz. Támogatható és egyensúlyba hozható ez az érzés.  Gyújts aranyszínű gyertyát esténként (kedd, szerda, csütörtök), és részesítsd előnybe a narancsszíneket ezeken a napokon.

Szerda: A hétfő és a kedd alkalmas volt a tervek szövögetésére, és szerdától jó ha odafigyelsz arra, hogy ne agyalj túl mindent. Az apa hiány, “jó apa vagyok vagy szar apa vagyok?”, és a nagy Ő- vel kapcsolatos érzet, mostanra átmehet szado-mazoba. Nem baj ez, csak tudd, hogy TE magad bünteted magadat, szadizod a lelked, a szíved. Szerdától a hét napjai kitűnő lehetőséget nyújtanak, elmúlt életekben összeszedett, gyökérvesztett élmények gyógyítására. Az anyai minőség „áldozata vagyok a családomnak” című projektjét könnyen átfordíthatod most egy emelkedett „szerelmese vagyok a családomnak” áramlásba. Ez a gyógyító energia, mely a fészekélmény, a biztonság, és a bizalom témaköreinek gyógyítására jól használható, egészen július 13.-ig, Újhold napjáig lesz velünk.

„A fájdalmat, fájdalmas eszközzel gyógyítják”  – olyan ez mint a homeopátia. (Na persze ha már megírtad életed krónikájának új fejezetét….ügye, hogy ügye?!)

Csütörtök-péntek: Az apa hiány, a nagy Ő-vel kapcsolatos fagyos, dermesztő érzetek kezdenek végre homályba veszni. Önmagunk gyógyítása azonban továbbra is kedvező lehetőségeket mutat. Ideje abbahagyni a saját szerencséd tologatását, húzogatását. Egyik kezeddel ugyanis magad felé húzod a bőséget, a szerencsét, az anyagi biztonságot, a másik kezeddel pedig eltolod magadtól, mondván: nekem úgy se sikerülhet… és persze, hogy nem is fog, ha folyamatosan beszaggatod a dolgaid.

Szombat: Az újítás, a megújulás, a forradalmi (át)változás kap teret. Leginkább a nőkre, a női minőségekre lesz ez hatással. A változást, a megújulást, meglehet egy álom fogja beindítani, ezért érdemes figyelni a péntekről szombatra virradó álmokra. Az is lehet, hogy egy megérzés, egy ösztönös cselekedet, vagy egy sugallat lesz az indító. Ennek a lehetőségnek a kulcsa, egy náladnál nagyobb, hatalmasabb erő kezében van. Hívhatod Égi, Isteni sugallatnak, Sorsnak, Életfeladatnak, iránymutatásnak. Csak figyeld a jeleket, az üzeneteket!

„Önnek üzenete érkezett!”

Vasárnap: A gondolataid, csak had száguldozzanak, nem fontos beléjük kapaszkodni! Ahogy jött úgy megy is, ha elengeded. Vasárnap fontos, hogy ne ragadj bele semmibe. Se a gondolataidba, se az érzelmeidbe.

Csak sodródj az árral!

 

Járj szépségben!

Amrita

 

Amennyiben szeretnél értesülni a Spirituális Előadás sorozatról, az asztrológiai heti előrejelzésekről, a Programjainkról, eseményeinkről, az induló Tanfolyamokról, hogy merre járunk, mit csinálunk, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre! Kérlek, a Tárgyhoz írd be, hogy HÍRLEVÉL.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Message *
Name*
Email *