Előzőéletek

Előzőéletek

A magunkkal hozott batyu/KARMA/előzőéletek 4 féle kép jelenhetnek meg:

1.) Fizikai test: Nem véletlen vagy abban a testben, amiben vagy. A tudatosságod és érzékelésed kapcsolódik a testedhez. Itt most ezzel a testtel látsz, és hallasz. A lélek hoz magával egy történetet, aminek egy része testként, matériaként kódolódik be.

2.) Családrendszeri kötésként kódolódik be. Van, akinek döccen a korábbi életek végszámlája. Pl.: a kötődés képességnek a számlája, amennyire ő kötődni tudott, amennyire ő egyensúlyba tudott kerülni a kötődéssel. Ez úgy kódolódik, hogy a családi, lelki kötések ellehetetlenítik a számára az IDEÁLIS kötődést. A család, amibe születik rímel arra, amilyen batyut hozott magával, amilyen végszámlával döccent az előző fejezetben.


3.) Gyermekkor – nem véletlen kerülsz a szüleidhez, még akkor sem, ha úgy érzed összekeverte a címeket a gólya. Apa+anya+gyermek. A gyereknek nincs szabadakarata így a szülők totál sínre rakják a gyereket minden megnyilvánulásukkal, akciójukkal, reakciójukkal, rezgésükkel.
Meghatározó egy életre! 


4.) Életút során az ember tudatos akaratától függetlenül vannak csomópontok, ahol kibomlanak energetikák. Kb 70 évre előre megtudod nézni, hogy milyen energia minőségek várhatnak rád. Le van kottázva a menetrend. Ami nincs lekottázva az a szabadakarat, azzal lehet befolyásolni az energia minőség megélését. A Tettes és az Áldozat is Te magad vagy.
A lélekben ott mind a két fele/véglete a dolognak. 


Hatalmadban áll változtatni, – és nem az a lényeg, hogy ott előzőéletedben mit csináltál, hanem hogy mit csinálsz Itt és Most. 


Ép ezért:
Nincs esszenciális gonosz vagy rossz!
Benned lehet kibillentség, de külső objektív tényezőként nincs jelen a gonosz, a rossz. 


É nem vagy kiszolgáltatott.
Láss rá, a tettes áldozat dinamikára!
Kipenderülni, kilépni a dologból, a körforgásból csak úgy lehet, ha mindkettőt elfogadod magadban.

Amrita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Message *
Name*
Email *