A kegyetlen gyógyító

A kegyetlen gyógyító

avagy kik a megosztó személyiségek?

 

Többféle személyiséggel élünk a világban. Van aki simulékony, politikusnak született, gondoskodó, aggódó, van aki harcoskodik, és akad aki amolyan komplexum, – személyisége abszolút megosztó.

Az egyén születési képletében átütően látszik, hogy milyen karakterű, energetikájú. Egy valami nem látszik, hogy azt milyen szinten éli.

A megosztó személyiségek kommunikációja olyan mint a két élű kard. Egyszerre szúr – vág minden irányba. A folyamatosan robbantgató, állóvizet felkavaró egyénisége miatt kevesen vállalják be a vele való találkozást, barátkozást. Ő tipikusan az az ember, aki kíméletlenül rálép a tyúkszemre. Felforgatja, megkeveri a dolgokat, és segít a régi betokosodott mintákat a rombolás után újra építeni. Amit tesz, ahogy viselkedik azt általában, nem előre megfontoltan teszi, inkább ösztönös cselekedetek ezek, megérzések.

Ő az igazán lelkiismeretes gyógytornász, boncmester, sebész, pszichológus, sámán, (lehet akár börtönőr, és hulladékújra hasznosító is) – a kegyetlen gyógyító.

 

Jó érzékkel tudja, hol van a betokosodott sebed, melyik szekrényben rejtegeted a csontvázaidat, hol található a pincéd feneke, a kút legmélye.
Nem sokat habozik! A betokosodott sebedet feltépi, melyből a gennyes váladék napvilágra freccsen.
Fájdalommal jár? Igen.

De ügye te is tudod, hogy addig nem tud meggyógyulni a sérülés míg az nem tisztul meg a gennytől?!

Van, amikor feltépi a szekrényed ajtaját, levisz a pince, a kút fenekére, hiába sírsz, csapkodsz, vak – dalkozol, vádolod és haragszol rá. Így hozza el a lelked számára a gyógyulást – a fájdalom és a szenvedés árán.

Gondolj csak bele, amikor eltörik az emberi csont, egy pillanat műve … aztán hat hét alatt forr össze, és mennyi ideig mozgatod, olajozod, tornásztatod a sérült részed, hogy visszanyerje önmagát?!

Ebben az esetben, ő kínoz téged, és mosolyogva okoz szenvedést puszta elhivatottságból, szeretetből – a gyógytornász.

Ha megnézed a barátait, akkor azt látod, hogy kevés igaz barátja van. Pont a megosztó, kegyetlennek tűnő, durván tükröt tartó, mégis szeretet teljes karaktere miatt.

Kevesen értik és érzik meg, milyen is ő valójában.

Könnyebb elfordulni tőle, haragudni rá és azt mondani, hogy a közelébe se akarok kerülni.

Azon kevesek, akik egyszer is meglátják, megérzik – mi lakik a megosztó személyiségű, kegyetlen gyógyító, áttranszformáló energiával bíró egyén szívében, lelkében, – azok különlegesen közel kerülnek hozzá, és igaz, mélységeken alapuló szeretetük átszövi az öröklét birodalmát.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Message *
Name*
Email *