Segítségre van szükségünk

Segítségre van szükségünk

Nem régiben vásároltunk használtan, egy mongol kb.6 m átmérőjű jurtát. A jurta nem mai gyermek, szüksége lesz több ponton is a felújításra. A külső borítása azonban erősen elöregedett állapotba került. Vásárláskor, a helyszínen lebontottuk, megnéztük a jurtát és úgy ítéltük meg, hogy még egy évet kibír ez a külső takaró.
Amikor itthon eljutottunk addig a fázisig, hogy a külső takaró ponyva is a helyére kerüljön, a kezeink között omlott darabjaira, vált porrá, a jurta szövete.

A lényeg, hogy így nem tudjuk használni a jurtánkat.

Két opcióval számoltunk:
Az egyik az volt, hogy külső takaró nélkül eladjuk a jurtát és megválunk egy álmunktól, – mivel a jurtát lebontott állapotban nem tudjuk hol tárolni.
A másik lehetőségünk az, hogy valahonnan, valahogyan új/használt kültakarót kap.
Ezzel csak pénzbeli gondjaink vannak…
Idén ugyanis nem fér bele a költségvetésünkbe – még külföldi textil nagykeren keresztül se – megvásárolni a sátorponyva/vitorlavászon anyagot, hogy azt itthon megvarrassuk. Használt takaróban is gondolkodtunk, fizetési könnyítéssel, elfogadható áron.

Az első lehetőséget, hogy megváljunk a jurtától hamar elvetettük és árajánlatokat kezdtünk gyűjteni, különböző textilgyártóktól, nagykerektől, varrodáktól. Apróhirdetéseket néztünk, intenzíven kerestünk.

Apránként befut az összes árajánlat a jurta ponyvával kapcsolatban.
Jó hír, hogy a jelenlegi árak alapján, sikerül kettőszázezer forinton belül maradnunk, igaz nem magyar forrásokból származnak a textil árajánlatok. (Ha magyar gyártóktól, nagykerekből szereznénk be az anyagot, akkor kb 340 000 ft-ra rúgna csak az anyagszükséglet. Sajnos.)

Az eddig befutott legkedvezőbb ár 155 000 ft volt, míg a következő ajánlat 190 000 ft. A legolcsóbb verzióval kapcsolatban, még nem láttuk az anyagot, nem tudjuk, hogy az megfelelő e a számunkra, de hamarosan útra kelünk, elmegyünk és megnézzük. A második árajánlatnál ismerjük az anyagot, sőt egy barátunk, a jurtáján, ezt az anyagot teszteli egy éve. Szóval ez a forrás megbízhatónak tűnik.
A fenti árajánlatok, tartalmazzák a textilia és a varrás árát is!


Aki úgy érzi, hogy szeretné, és valóban szívesen támogatná az ügyet, az a 11773315-01494233 OTP -s számlaszámra tudja átutalni az adományt.

Aki nem tud utalni, de támogatna minket, az írjon, és kitalálunk valami megoldást.
Tisztelettel és szeretettel kérünk mindenkit, aki anyagilag támogat minket, hogy írjatok nekünk privátban! Szeretnénk az adok – kapok egyensúlyát megtartani, az energia áramlást biztosítani. Szeretnénk valamit cserébe ajánlani nektek.
Természetesen, ha valaki szeretné megőrizni az anonimságát, azt tiszteletben tartjuk!


Hálásan köszönjük a felénk való gondolást, törődést, a támogatást!

Amrita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Message *
Name*
Email *