A Küszöb Őre a fordított Jupiter

A Küszöb Őre a fordított Jupiter

a hetedik bolygó


Korlátozó, visszahúzó, zárt energia.

Ő a Küszöb Őre, és aki nem képes a Szellemi Alapjaihoz visszatérni, ezáltal egy másik szintű Alázatot tanulni, azt térdre kényszeríti valamilyen ínség, kellemetlen hatások, események, személyek által.

Ő a nem lehet, helyett A KELL.

Véd a környezettől, a lehatároló hatásától, az önmegvalósítás lényeges tényezője.

Sorsszerűség kíséri, – a Karma Ura, – jelölője.

A folyamatokat lassítja, késlelteti, nehézkes jelleget ad a dolgoknak.

Az egyetlen bolygó, amit nem lehet minden szinten működtetni. Annyiszor születünk le, amennyi inkarnációra szükséges ahhoz, hogy minden jegyet magas szinten megcsináljunk.

Mindenki a saját Szaturnuszának a középső szintjére születik le, de az inkarnáció során az alsó szintet is megélheti. Ez akkor fordul elő, ha valamiért elbukik vagy lecsúszik az egyén.

A Szaturnusz jegyét az életeink során, magas szinten fontos, – kötelező megcsinálni.

Leszületés előtt, azt a jegyet választja a lélek a Szaturnuszának, amelyet már jól ismer, sokszor csinálta, de eddig még nem sikerült felső szinten megcsinálnia. (Erre utal a születési képletben, hogy a Szaturnusz melyik zodiákus jegyben áll).

Ebben az inkarnációban, életedben, ezt szeretnéd felső szinten megcsinálni. Ha másként nem tudod, akkor a legrosszabb esetben betegségben.

A Szaturnusz háza mutatja, hogy hol szorong az egyén, hol feszítik a dolgok. A jegy, amiben van azt mutatja, hogy hogyan tudja a szorongást leküzdeni.

Az alsó szint mindig fizikai és anyagi szintű és negatív.

A középső szint még mindig fizikai, de már pozitív (hírességeket jelöli).

A felső szint nem anyagi/fizikai szintű, nem a külvilág felé megy. Pozitív erő, energia, és nem jár érte pozíció, kitüntetés, elismerés, dicsőség. Ezen a felső szinten, a lélek aspektusai mozognak, ami a külvilágban nem feltétlenül látszik.

Ha valaki lecsúcsik a Szaturnuszának a legalsó szintjére (manipulátor), akkor a felettes énje max, pár (2-3) évig hagyja és közbe lép: kirúgják az állásából, romba dől az élete, elhagyja a párja, beteg lesz és ha erőlteti tovább a dolgot, akkor meghal.

Ha a Szaturnuszt sikerül felső szinten megcsinálnia, megélnie, akkor a többi bolygót és az egész képletet húzza maga után.

„Mondj le a házról és valósítsd meg a jegyet.” (Takács Tibor)

Kulcsszavai:

Karma, hiány, nincs, idő, tél, sötét, öregedés, tél, élő folyamatok megfagyása, szűkülés, leállítás, halál, befelé, lefelé sűrüsödő energia.

Koncentráció, fókusz, összpontosítás, takarékosság, hallgatás, lebontás, lefejtés, felesleg, sallang lebontása. Erők összegyűjtése, a tömörítés, a fékezés, a korlátozás.
A mogorva, a rideg a hideg, a bölcs, az idő ura, a vizsgáztató, a gyémánt csiszoló.

Az aranycsinálás művészete. Aranymetszés.

A Hetedik.

… a hetedik te magad légy! (József Attila – A Hetedik)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Message *
Name*
Email *