Asztrológia

Asztrológia

Erősségeidet, gyengeségeidet, és lehetőségeidet mutatja meg a születési képlet alapján végzett elemzés. Az önmagad megismeréséhez szükséges alapokat tárja fel az asztrológia.

A horoszkóp olyan, mint egy egész alakos, lélekkel és szellemiséggel töltött röntgen felvétel. Nem más mint a tudatalatti belső térképe.

Se a zodiákus jegy nem vagy, se a bolygó, se az aszcendensed, a képletedben. Pont mint a test- ahol minden szerv, a térd, a máj, a hólyag, stb. mindegyik össze és Hozzád tartozik.

A mag, – az üres fehér legkisebb kör, – a középpont a képletben, amire energiák hatnak. Az elemzés a születés pillanatára igaz, – energiák összessége, a legalsó oktávon játszott megélések lehetősége, egy fajta „indulási energia háló”. Az egyén, előzőéleteiből érkezik pár energia mintával (karma), aztán, a fogantatás előtti időszakban már tudni lehet, milyen szülőkhöz, kikhez érkezik. A magzati korban, majd a születést követően, a gyermekkorban magába szívja a lélek a családi rendszert, amiből aztán rálép a felnőtté válás útjára, kapcsolatokat hoz létre, családot alapít, munkát vállal. A megbetegedések, a balesetek lehetőségei, a hajlamok, is kiolvashatók a születési képletből.

A horoszkóp olyan, mint egy egész alakos, lélekkel és szellemiséggel töltött röntgen felvétel. Nem más mint a tudatalatti belső térképe.

Se a zodiákus jegy nem vagy, se a bolygó, se az aszcendensed, a képletedben. Pont mint a test- ahol minden szerv, a térd, a máj, a hólyag, stb. mindegyik össze és Hozzád tartozik.

Nincs tökéletes képlet de szülői háttér sem. A gyermekkor a karma, – az előző életekből hozott minták következménye. Megmutatja, milyen hatások formáltak, milyen elmeszerkezet alakult ki ennek hatására. Rámutat arra, hogy milyen érzésekkel, gondolatokkal, stratégiákkal éled az életet, milyen technikákkal állsz önmagad boldogságának útjában. Ránézhetsz az igényeidre, nagyító alá kerülhet a párkapcsolati forgatókönyved.

Segítségével hosszú évek külső-belső kutatását, kérdéseinek megválaszolását tudod felgyorsítani, Életedet szabadabban, magasabb szinten, boldogabban tudod működtetni.

Vélemények, a születési képletelemzést követően:

“Nagyon profi születési képleteket csinálsz, mindenre kitérő jellemzéssel. Értelmezhető, megdöbbentő, hogy mennyi minden benne van a képletben az életünkkel kapcsolatban.”

Alexandra
2018.02.06.
“Mindenkinek szívből ajánlom Amrita Mária Kis Tahi elemzését, hogy tudd, milyen csomaggal indulsz ebben az életedben. Nagyon nagy segítség! Bár nem csak az elemzés, hanem Ő maga is.  Privátban elküldtem már a személyesebb részét, szívrohamot nem okozott, mivel én sokkal rosszabbat gondoltam magamról. Megerősítésnek remek volt, de aki egyáltalán nem foglalkozott még ilyesmivel, annak biztosan okozhat meglepetést, esetleg elsőre ijedtséget, de itt a megoldásokat is megkapja mellé.  Aki kész szembenézni a gyengeségeivel is, annak hajrá!”
Eszter
2018.02.06.
 “én azért ajánlom ezt az Amrita Macát, mert …elmondom a sztorit. Lányomnak kértem a horosz-pókot. Olyat olvastam benne, amit nagyjából tudtam, de az, hogy ez ennyire pontosan le van írva az ő képletében, na azt nem. Ha ezt az elemzést mondjuk évvel ezelőtt elkészíti, megspórolok magamnak 10 év bűntudatot. Szóval akkora teher ment le a vállamról, hogy elmondani nem tudom. Azonkívül nagyon jó vita partner a karma és előző életek hatásáról témában  (hihi)”
Babi
2018.02.07.
Asztrológia témaköréhez kapcsolódó írások, előrejelzések IDE kattintva olvashatók.