Asztrológia

Asztrológia

Erősségeidet, gyengeségeidet, és lehetőségeidet mutatja meg a születési képlet alapján végzett elemzés. Az önmagad megismeréséhez szükséges alapokat tárja fel az asztrológia.

A horoszkóp olyan, mint egy egész alakos, lélekkel és szellemiséggel töltött röntgen felvétel. Nem más mint a tudatalatti belső térképe.

Sokszor hallom, mikor valaki azt mondja, hogy “Mérleg vagyok”.

Se a zodiákus jegy nem vagy, se a bolygó, se az aszcendens. Pont mint a test- ahol minden szerv, a térd, a máj, a hólyag, stb. mindegyik össze és Hozzád tartozik, – Te vagy, ők együtt.

A mag, – az üres fehér legkisebb kör, – a középpont a képletben, amire energiák hatnak.

Fontos tudnod, hogy az elemzés a születés pillanatára igaz, – energiák összessége, és a legalsó oktávon játszott megélések lehetősége, egy fajta „indulási energia háló”. Az alsó oktávos megélésekhez viszonyítva kapsz egy tükröt, “röntgen felvételt” magadról.

Mindannyian, előzőéleteinkből érkezünk energia mintákkal (karma), aztán, a fogantatás előtti időszakban már tudni lehet, milyen szülőkhöz, kikhez érkezik. A magzati korban, majd a születést követően, a gyermekkorban magába szívja a “gyermeki” lélek, a családi rendszert, amiből aztán rálép a felnőtté válás útjára, kapcsolatokat hoz létre, családot alapít, munkát vállal, stb.

A születési képlet sok féle információt tartogat, például:
– Az előzőéletekről, azok minőségéről, milyenségéről,
– a kiegyenlítetlen számlákról,
– a jelen élet energetikai összerakottságáról,
– a gyerekkor miértjéről,
– a párkacsolati következményekről, hogy összeilletek e egyáltalán,
– a munkádról, hivatásodról,
– az egészségi állapotodról,
– az előtted álló év lehetséges kimeneteléről.
Érthetőbbé válik általa, hogy bizonyos élethelyzetekre miért reagálsz általában úgy, ahogy reagálsz, hogy a párkapcsolataidban hol lehet a kutya elásva.
Az előzőéletek számlái alapján, rálátást kapsz arra, hogy mivel, hogyan érdemes dolgoznod ez életedben, tudatosan mire ügyelj, és mivel tudod pótolni az energetikai hiányosságokat.

Az elemzést általában 2-3 hét határidőre tudom vállalni, melyhez szükséges megadnod a születési nevedet, évet, hónapot, napot, órát, percet.

Választhatod a teljes NAGY ELEMZÉSt, ami tartalmazza a karma részt, a szülői hátteret, családot, a gyerekkor miértjeit, a párkapcsolati miazmákat, a munkahelyi, hivatásbeli támogatottságot és a kivezető, megoldó lehetőségekről/képletekről is tájékoztat.
Ajánlott adomány ára: 12 000 ft, felét megrendeléskor, másik felét elemzést követően.

Kérhetsz KIS ELEMZÉStis, mely tartalmazza a szülői hátteret, gyerekkort, és mellé szabadon választahtod a párkapcsolat, a munka, hivatás témaköreit. Ez az elemzés nem tartalmazza a karma témaköreit, a megoldó képleteket és a kivezető utat.
Ajánlott, adomány jellegű ára: 6 000 ft, felét megrendeléskor, másik felét elemzést követően.

Ha csak a karmád, előzőéleteid érdekelnek, kérheted a KARMA ELEMZÉSt. Ez az elemzés kifejezetten a kiegyenlítetlen számláiddal foglalkozik, és a megoldási lehetőségekkel.
Ez az elemzés nem ad rálátást gyerekkor miértjeire, a szülői háttérre, családra, a párkapcsolataidra, a munka, hivatás témaköreire.
Ajánlott adomány jellegű ára: 6 000 ft, felét megrendeléskor, másik felét elemzést követően.

Az elemzés elkészültét követően, rendelkezésedre áll egy olyan óra – telefonon, vagy személyesen, esetleg írásban – amit megbeszéléssel tölthetünk. Felteheted a kérdéseidet, rákérdezhetsz olyan dologra amire kíváncsi vagy, de nem találtál rá magyarázatot az elemzésben, stb.

A születési képlet elemzés segítségével hosszú évek külső-belső kutatását, kérdéseinek megválaszolását tudod felgyorsítani, Életedet szabadabban, magasabb szinten, boldogabban tudod működtetni.

Vélemények, a születési képletelemzést követően:

“Nagyon profi születési képleteket csinálsz, mindenre kitérő jellemzéssel. Értelmezhető, megdöbbentő, hogy mennyi minden benne van a képletben az életünkkel kapcsolatban.”

Alexandra
2018.02.06.
 
“Mindenkinek szívből ajánlom Amrita Mária Kis Tahi elemzését, hogy tudd, milyen csomaggal indulsz ebben az életedben. Nagyon nagy segítség! Bár nem csak az elemzés, hanem Ő maga is.  Privátban elküldtem már a személyesebb részét, szívrohamot nem okozott, mivel én sokkal rosszabbat gondoltam magamról. Megerősítésnek remek volt, de aki egyáltalán nem foglalkozott még ilyesmivel, annak biztosan okozhat meglepetést, esetleg elsőre ijedtséget, de itt a megoldásokat is megkapja mellé.  Aki kész szembenézni a gyengeségeivel is, annak hajrá!”
 
Eszter
2018.02.06.
 
 “én azért ajánlom ezt az Amrita Macát, mert …elmondom a sztorit. Lányomnak kértem a horosz-pókot. Olyat olvastam benne, amit nagyjából tudtam, de az, hogy ez ennyire pontosan le van írva az ő képletében, na azt nem. Ha ezt az elemzést mondjuk évvel ezelőtt elkészíti, megspórolok magamnak 10 év bűntudatot. Szóval akkora teher ment le a vállamról, hogy elmondani nem tudom. Azonkívül nagyon jó vita partner a karma és előző életek hatásáról témában  (hihi)”
 
Babi
2018.02.07.
 
“Döbbenetes papíron viszontlátni a belső működésemet irányító energiákat ilyen pontossággal, pedig sok támpontot nem adtam magamról. Egy ideje tudok már pár engem mozgató erőről, de ilyen mélységekbe még nem mentem bele. Ennek oka IS olvasható 🙂 a képletemben. Ezzel a térképpel talán könnyebben fogom kezelni MAG-am. Bátran ajánlom Nektek Amritát, ha szeretnétek egy kis útmutatót önMAGatokhoz. ❤
Titti
2019.07.24.