Asztrológia

Asztrológia

Erősségeidet, gyengeségeidet, és lehetőségeidet mutatja meg a születési képlet alapján végzett elemzés. Az önmagad megismeréséhez szükséges alapokat tárja fel az asztrológia.

A horoszkóp olyan, mint egy egész alakos, lélekkel és szellemiséggel töltött röntgen felvétel. Nem más mint a tudatalatti belső térképe.

Sokszor hallom, mikor valaki azt mondja, hogy “Mérleg vagyok”.

Se a zodiákus jegy nem vagy, se a bolygó, se az aszcendens. Pont mint a test- ahol minden szerv, a térd, a máj, a hólyag, stb. mindegyik össze és Hozzád tartozik, – Te vagy, ők együtt.

A mag, – az üres fehér legkisebb kör, – a középpont a képletben, amire energiák hatnak.

Fontos tudnod, hogy az elemzés a születés pillanatára igaz, – energiák összessége, és a legalsó oktávon játszott megélések lehetősége, egy fajta „indulási energia háló”. Az alsó oktávos megélésekhez viszonyítva kapsz egy tükröt, “röntgen felvételt” magadról.

Mindannyian, előzőéleteinkből érkezünk energia mintákkal (karma), aztán, a fogantatás előtti időszakban már tudni lehet, milyen szülőkhöz, kikhez érkezik. A magzati korban, majd a születést követően, a gyermekkorban magába szívja a “gyermeki” lélek, a családi rendszert, amiből aztán rálép a felnőtté válás útjára, kapcsolatokat hoz létre, családot alapít, munkát vállal, stb.

A születési képlet sok féle információt tartogat, például:
– Az előzőéletekről, azok minőségéről, milyenségéről,
– a kiegyenlítetlen számlákról,
– a jelen élet energetikai összerakottságáról,
– a gyerekkor miértjéről,
– a párkacsolati következményekről, hogy összeilletek e egyáltalán,
– a munkádról, hivatásodról.
Érthetőbbé válik általa, hogy bizonyos élethelyzetekre miért reagálsz általában úgy, ahogy reagálsz, hogy a párkapcsolataidban hol lehet a kutya elásva.
Az előzőéletek számlái alapján, rálátást kapsz arra, hogy mivel, hogyan érdemes dolgoznod ez életedben, tudatosan mire ügyelj, és mivel tudod pótolni az energetikai hiányosságokat.

Az elemzést általában 3 hét határidőre tudom vállalni, melyhez szükséges megadnod a születési nevedet, évet, hónapot, napot, órát, percet (ha nem tudod az óra, perc adatokat, akkor amelyik kórházban születtél ott a titkárságon tudsz ez iránt érdeklődni, illetve főbb életesemények megadásával lehet az időt pontosítani).

A KOMPLEX KARMA elemzés, rávilágít az előző inkarnációk tapasztalásaira, – sérülésekre, tudásokra – a megoldatlan, kiegyenlítetlen számlákra, fény derülhet azokra a viselkedés mintákra, melyekről nem is tudod, hogy miért és honnan jönnek, pl.: miért szorongsz bizonyos helyzetekben, miért érzed, hogy támadnak, hogy kirekesztenek, hogy nem érdemled meg, stb. Taglalja a szülői hátteret, a gyermekkor megéléseit, felhívja a párkapcsolati nehézségekre a figyelmet. Tartalmazza a lehetséges kivezető utat, a terápiás megoldásokat, (karma oldásokat), felhívja a figyelmet azokra a lehetőségekre, tudásokra, melyek adottak de valamiért nem működnek, pedig működhetnének. Segít a párkapcsolati nehézségek, feladatok megoldásában. Ajánlott adomány jellegű ára 20 000 ft, mely a megrendelés véglegesítésével fizetendő.

Választhatod a NAGY ELEMZÉSt, ami érintőlegesen tartalmazza a karma részt, ami rámutat a mostani inkarnációban megélt dolgok miértjeire adhat választ, tartalmazza a szülői háttér, a gyerekkor lehetséges megéléseit, a párkapcsolati miazmákat, a munkahelyi, hivatásbeli támogatottságot és a kivezető, megoldó lehetőségekről is tájékoztat.
A megrendeléssel egy időben fizetendő, ajánlott adomány ára: 15 000 ft

Kérhetsz KIS ELEMZÉSt is, mely tartalmazza a szülői hátteret, gyerekkort, és mellé szabadon választhatod a párkapcsolat, a munka/hivatás témaköreit. Ez az elemzés nem tartalmazza a karma témaköreit, a megoldó képleteket és a kivezető utat.
A megrendeléssel egy időben fizetendő, ajánlott adomány ára: : 7 000 ft.

Az elemzés elkészültét követően, lehetőséged van feltenni a kérdéseidet, megbeszélni a dolgokat, – telefonon, vagy írásban. Rákérdezhetsz olyan dologra amire kíváncsi vagy, de nem találtál rá magyarázatot az elemzésben, vagy az elemzés bizonyos része nem elég egyértelmű számodra.

A születési képlet elemzés segítségével hosszú évek külső-belső kutatását, kérdéseinek megválaszolását tudod felgyorsítani, Életedet szabadabban, magasabb szinten, boldogabban tudod működtetni.

 

Vélemények, a születési képletelemzést követően:

“Nagyon profi születési képleteket csinálsz, mindenre kitérő jellemzéssel. Értelmezhető, megdöbbentő, hogy mennyi minden benne van a képletben az életünkkel kapcsolatban.”

Alexandra
2018.02.06.
 
“Mindenkinek szívből ajánlom Amrita Mária Kis Tahi elemzését, hogy tudd, milyen csomaggal indulsz ebben az életedben. Nagyon nagy segítség! Bár nem csak az elemzés, hanem Ő maga is.  Privátban elküldtem már a személyesebb részét, szívrohamot nem okozott, mivel én sokkal rosszabbat gondoltam magamról. Megerősítésnek remek volt, de aki egyáltalán nem foglalkozott még ilyesmivel, annak biztosan okozhat meglepetést, esetleg elsőre ijedtséget, de itt a megoldásokat is megkapja mellé.  Aki kész szembenézni a gyengeségeivel is, annak hajrá!”
 
Eszter
2018.02.06.
 
.”én azért ajánlom ezt az Amrita Macát, mert …elmondom a sztorit. Lányomnak kértem a horosz-pókot. Olyat olvastam benne, amit nagyjából tudtam, de az, hogy ez ennyire pontosan le van írva az ő képletében, na azt nem. Ha ezt az elemzést mondjuk évvel ezelőtt elkészíti, megspórolok magamnak 10 év bűntudatot. Szóval akkora teher ment le a vállamról, hogy elmondani nem tudom. Azonkívül nagyon jó vita partner a karma és előző életek hatásáról témában  (hihi)”
 
Babi
2018.02.07.
 
“Döbbenetes papíron viszontlátni a belső működésemet irányító energiákat ilyen pontossággal, pedig sok támpontot nem adtam magamról. Egy ideje tudok már pár engem mozgató erőről, de ilyen mélységekbe még nem mentem bele. Ennek oka IS olvasható 🙂 a képletemben. Ezzel a térképpel talán könnyebben fogom kezelni MAG-am. Bátran ajánlom Nektek Amritát, ha szeretnétek egy kis útmutatót önMAGatokhoz. ❤
Titti
2019.07.24.
 
 
“Kedves Amrita, a tőled kapott elemzés nem a szokványos horoszkóp, annál jóval mélyebb. Nagyon sok minden egyezett a valósággal. Több olyan dologra is rávilágítottál, ami már régóta motoszkált bennem, és most nyert értelmet.”
 
Szabó Réka Andrea
2019.10.18.
 
 
“Jó szívvel ajánlom Amrita születési képlet elemzését! Egy nagyon komplex, az élet minden területére kiterjedő elemzést kaptam. Napokig visszacsengtek a mondatai a fejemben pl.a gyerekkorommal kapcsolatban.

 

Önismereti lehetoségnek is kiváló.
Megerősített abban, hogy jó úton haladok szakmai téren.”
 
Név nélkül
2019.10.20.
 
 
 
 
Kérlek, jelentkezéskor, írd be a tárgy mezőbe a választott elemzés nevét, fajtáját.
Köszönöm!