Bemutatkozás

Bemutatkozás

Szüleimtől a Kis Tahi Mária nevet kaptam, – később vettem fel az Amrita Forrásasszony lánya nevet.

Az életem nehezített volt a születés első pillanatától, hiszen mozgássérültnek születtem. Több korrekciós műtétet hajtottak végre rajtam 3 hónapos csecsemő koromtól, egészen 18 éves koromig. A gyermekkorom ezért visszahúzódó volt, és a közösségi életet nehezen viseltem. 

Az olvasás, a zene és a természetközeliség – ezekhez vonzódtam különösen. A nyarakat legtöbbet a nagyszüleim ormánsági házában töltöttem és a szüleimmel a Balatonon. Szerettem a friss széna és szalma illatát, a vadvirágos rétet, a felkelő napot, a harmatos reggeleket, a kerekes kút hangját, a kondás ostor csattogtatását. A balcsin pedig ki sem lehetett szedni a vízből! Imádtam, a vizet, – csobogása megnyugtató volt, a csónak ringása egy másik, talán még valóbb világba ringatott, mint amiben élünk itt a Földön. Elevenen élt bennem a vidék, az állatok, a növények és a víz, egy szóval a TERMÉSZET. Ebben az időszakban sokszor voltak erős álomképeim, melyeket egy ideig elmondtam másoknak, aztán később, inkább hallgattam róluk.

Az általános iskolai tanulmányaimat porcelánfestő szakmával folytattam, majd munka mellett esti tagozaton érettségiztem. Lázadóvá váltam és haragudtam a világra, amiért ilyen testben kell élnem az életem. Én is akartam az élet örömeit, korlátok és fájdalmak nélkül.

Találkoztam az energiagyógyászattal, a spiritualitással. Azonban az út olyannyira elrugaszkodott a racionális, logikus gondolkodástól, hogy hamar  letértem róla, visszahúzódtam a biztonságosnak hitt csigaházamba. Az életem kereskedelmi, kézműipari területeken folytatódott. Volt „szatócsboltom”, üzemi büfém, varrodám, – mint egyéni vállalkozó. A vállalkozói életformát később megszüntettem és rövid ideig csak a családomnak, a három gyermekemnek éltem. Aztán alkalmazotti jogviszonyban dolgoztam, mint kiskereskedő. Majd a szamárlétrán feljebb jutva, marketinggel és nagykereskedelemmel foglalkoztam. Tovább tanultam marketing területen. Az állami rendszerek, törvények, jogszabályozások következtében a cég csődbe ment és 1200 ember került utcára, köztük én is.

Az egészségi állapotom erősen megromlott, kórházba kerültem rehabilitációra. Az orvosok tanácstalanok voltak, segíteni nem tudtak. Az egyik bátrabb szakorvos azt mondta, hogy esti mesébe nem bocsátkozik.

A helyzet kilátástalannak tűnt,- ezért újabb tanulmányokba fogtam, – Weboldalszerkesztést és Online Marketinget tanultam.

Aztán Egészségügyi Modult és Természetgyógyászati Modulokat, majd sikeresen vizsgáztam 2009-ben, az ETI-nél.

Reiki I- II. tanfolyamokkal folytattam, és a kineziológia felé vettem az irányt. A Kineziológiának több ágát is elvégeztem.

2011 január hónapjában találtam rá Fehérholló Ösküre és a járatlan utat járva, váltam KaraBaksává.

Ezt követte az Asztrológiai  és Gyógynövény tanfolyam/fitoterápia, Bach – virágterápia. Az asztrológiai tanulmányaim több rétegből állnak, hiszen tanultam tradícionális asztrológiát, ismerkedtem az asztrozófiával, végül a karma asztrológiát sajátítottam el. A Szintézis Szabadegyetemen, mely Szepes Mária fővédnöksége alatt működik,  parapszichológia képzésen vettem részt. Majd családfelállítónak tanultam Johnné Baki Máriánál, a Hellinger -féle módszer szerint. Merthogy „Gyökerek nélkül nem lehet repülni!”

Jelenleg a mágia tudását igyekszem előhívni a tudatalattim szelencéjéből. Célom, hogy kiegyenlítsem az előző életek és a családom generációs számláit, hogy rendezzem a kapcsolatot, a nem inkarnálódott részeimmel, és ezt a tudást, szolgálatként használjam mások javára.

Nem nevezem magam gyógyítónak. Inkább egy lámpás vagyok, mint a viharos tengeren egy világító torony, – HA Te is akarod!

Kis Tahi Mária – Amrita

2019. 11. 01- napjától érvényes, FONTOS közlemény, kattints a linkre!

http://amrita-lelekfeszek.hu/2019/10/14/kozerdeku-informacio/