Családfelállítás

Családfelállítás

Általában csoportos formában történik, de egyéni foglalkozás is lehetséges.

Tudod Te is, hogy a családunk, az anyánk, az apánk, a születésünk, a gyermekkorunk (aminek megélése az előzőéleteink következménye) erősen hat az életünkre, ám nagyon keveset tudunk arról, hogy miként.

A családot közös lélek mozgatja, amely igen távoli családtagok sorsa közt is szoros kapcsolatot teremthet. Sok terhünket saját életünkben szedtük magunkra, ám egy másik részét a család vagy egyes tagjai iránti hűségből hordozzuk, anélkül, hogy sejtenénk.

A családfelállítással fényt lehet deríteni a családon belüli, akár generációkon is átívelő működési mechanizmusokra, melyek adott esetben döntő módon határozhatják meg egy ember életét. Történhet mindez anélkül, hogy  tudnál arról, hogy az a gátló/korlátozó/fagyott/csikicsukis/zúzós hatás, amit egyébként tisztán érzékelsz a hétköznapjaidban, honnét is származik.  A rejtett működési mechanizmus a családrendszerben korábban élt emberek sorsa – hat rád  a jelenben, a család mostani  tagjaira. Első nekifutásra ez igazságtalannak tűnik, hogy egy valamikor élt ősömmel kapcsolatos rossz dolog az én életemet akadályozhatja, vagy teheti tönkre, ebben az életemben.
Családrendszer szinten azonban nem történik más, mint kiegyenlítődés, ami nem más mint a  családrendszer öngyógyító mechanizmusának aktiválódása.

Akár tünetekre, fizikai fájdalomra is lehet családfelállítást kérni.

Mindenképp érdemes megpróbálni annak a családfelállítás módszerét, aki:
· ismétlődő önsorsrontáson kapja magát,
· akit krónikus betegség kínoz,
· akit sok éve, évtizede kísér valamilyen változatlan rossz érzés,
· aki bizonyos dolgokról világosan látja, miért csinálja „rosszul”, ám ettől nem változik semmi,
· aki valamely rossz kimenetelű, kellemetlen helyzet többszöri ismétlődését tapasztalja,
· akinek sokadik párkapcsolata végződik ugyanúgy,
· akit megrendít egyes családi konfliktusok ereje,
· aki családjában hasonló sorsok ismétlődését fedezi fel.

Hogy miért éri meg eljönni segítőnek?

Azért mert minden állításban, minden “szerepjáték” megérint a TE lelkedben is valamit, és általa nálad is oldódnak a dolgok. Ráadásul, ha eddig bizonytalankodtál családfelállítás terén, kaphatsz egy nagyobb rálátást a dologra, saját bőrödön megtapasztalhatod, mindazt amiről eddig csak olvastál, vagy hallottál.

Hogyan tartok családfelállítást? 

A “Hellinger módszer” szerinti tanulmányaim, rendek az alapok. Ezt fűszerezem az állítások alatt használt sámándobbal, énekekkel, hangokkal, egyéb módszerekkel, és szükség esetén kombinálom az egészet az asztrológia mágiájával. Nehéz róla bővebben írni, szavakba önteni mindazt ami ilyenkor történik.

Tervezett csoportos családállítás időpontok:

November 9. szombat, 9,00 órától 18,00 óráig.

Egyéni és csoportos családállítás ajánlott, adomány jellegű felajánlásai:

Állítóknak: 10 000 ft,

Segítőknek: 4 000 ft.

Bejelentkezés szükséges!

Jelentkezéskor jelöld meg, hogy melyik időpontra jelentkezel és hogy állítónak, vagy segítőnek érkezel. Köszönöm!

Kis Tahi Mária – Amrita