Méregtelenítés

Méregtelenítés

Nem csak tavasszal és ősszel célszerű a szervezetünket méregteleníteni.

Különböző táplálkozási szokások megváltoztatásával, méregtelenítő kúrákkal tudjuk a méregtelenítést elindítani. A méreganyagok kiválasztásáért felelős egyik szervünk a máj.

Ha a máj túlterhelt, védekezésbe kezd és pici zsírgöböcskékkel veszi körül a méreganyagot, ezzel könnyítve a máj terheltségét, telítettségét. A zsírgöböcskék ugyanis nem engedik felszívódni a méreganyagokat. Persze másként is reagálhat a máj a felhalmozódott méreganyagokra, de nem is bonyolódok tovább a biológiai és élettani jellegű dolgokba.

A különböző fórumok ép eleget boncolják a témakört. Akit érdekel, a google kereső robotja egész biztosan temérdek információt tud szolgáltatni a méregtelenítésről, és annak fontosságáról.

Azonban a méregtelenítési folyamatokat kívülről is tudjuk támogatni.

Egy ilyen alternatív méregtelenítési lehetőséget kínál, a Forrás KözPontban lévő  SPA Detox készülék.

A gép a szervezet bioenergetikai mezőit egyensúlyozza ki, ami serkenti a méregtelenítési folyamatot. A fordított iontoforézissel (kozmetikában használatos módszer) kijuttathatók molekulák a szervezetből.

A talp reflex pontjain keresztül ráadásul minden szerv elérhető.

 

Nagyon jó tapasztalataim vannak a gépről, a méregtelenítés fontosságát pedig nem győzöm hangsúlyozni. Túlterheljük a szervezetünket a különböző ízfokozókkal, a tartósítószerekkel, az élelmiszeripar csodáival. És  ráteszünk egy lapáttal a saját megélt haragunkkal, sértettségünkkel, hiszen ezek is méregként hatnak a testünkre.

Sokfélét beszéltek korábban erről a méregtelenítésről, az SPA Detoxról, és a vélemények megoszlottak.

Azonban saját tapasztalataim alapján, továbbra is érdemesnek tartom, hogy mások is kipróbálják. A kezelés kb. 40 percet vesz igénybe, (cipő, zokni lehúzással együtt mondjuk legyen 50 perc) árát tekintve 3 000 ft/alkalom.

Mire lehet számítani a készülék használatát követően?

Javulhatnak az izületi mozgások, és izületi gyulladásból származó izületi fájdalmak csillapodhatnak, hiszen távoznak a krónikus gyulladásokat fenntartó káros anyagok, továbbá javulhat az izmok, izületek vérkeringése.
Csökkenhet az alvászavar, mérséklődik a stressz okozta fáradság, jelentősen javulhat a közérzet, a szervezet energiával töltődhet fel, hiszen eltávozik a méreganyag.
Szív- és érrendszeri betegségekkor, csökkenhet a vérzsírok szintje, a rugalmas erek pedig nem terhelik a szívet, így enyhülhet a magas vérnyomás.
Hasonló okok miatt gyakran javulhatnak az allergiás tünetek is.
A vese- és májproblémákban szenvedő betegek esetén a kezelés támogathatja ezeknek a méregtelenítésben fontos szerepet játszó szerveknek a működését.

 

 

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a méregtelenítő módszert, nem kell mást tenned, mint jelentkezni, időpontot kérni a lenti űrlap segítségével és beírni a tárgymezőbe, hogy Méregtelenítés.